Creatief “future-proof” jobs creĆ«ren
in de ogen van Chef Nick Van den Broek.
Chateau de Mirwart is gelegen nabij een klein dorpje in het hart van de bossen van Saint-Hubert & dus niet dicht bij de grote steden.
Hoe regelen ze hun personeelsbeleid?
Hoe geven ze een antwoord op de huidige personeels problematiek in de Horeca?
Chef Dean Hoebeeck van Table 22 vindt zichzelf heruit!
Een winnaar is een verliezer die nooit opgeeft. Dit is zijn drive om door te gaan. Door de juiste steun van mensen, de liefde voor lekker eten, kunst, muziek, en vooral samen genieten.
Gezien de moeilijkheid om geschikt personeel te vinden en de huidige energiekost, vind Dean zichzelf heruit.
Tips voor “positieve reviews”
Mond-tot-mondreclame is niets nieuws. Mensen schreeuwen graag over wat ze leuk vinden en wat niet, en reviews en aanbevelingen zorgen al eeuwenlang voor nieuwe klanten. We onderzochten vier belangrijke strategieƫn om positieve gesprekken over uw bedrijf te stimuleren.