Van 18 – 22 november 2018 is Rational aanwezig op de Horeca Expo in Gent. Een bijzondere beurs voor publiek uit België en het zuiden van Nederland.

Over Horeca Expo

Horeca Expo is al 30 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots.

Naast vraag en aanbod, biedt Horeca Expo een veelbelovend programma: culinaire wedstrijden met jonge ambitieuze topchefs, workshops met de beste barista’s en thee-experten, trend talks door sterke innovatieve bedrijven, demonstraties door sterrenchefs en seminaries door organisaties met expertise in en een hart voor horeca.

Specials op Horeca Expo

Horeca Expo presenteert gedurende deze topvijfdaagse voor de horecasector maar liefst 70 culinaire wedstrijden, seminaries en events.

We kijken al halsreikend uit naar het Carpigiani Gelato Festival, de Gault&Millau Catering Awards, de voorstelling van de start-ups op het Innovation Platform, het KitchenLab project van Flanders Food Faculty en het debat rond wijnbouw door Gido Van Imschoot & Professor dr. Ghislain Houben.