mei, 2020

27mei13:00VarioCooking Live (Nederlands)Bossuyt Grootkeukens Kuurne

Details evenement

Met het VarioCookingCenter® stelt RATIONAL hoogstaande technologie in dienst van culinaire traditie en vernieuwing. Wilt u weten wat het Rational VarioCookingCenter® voor ù kan betekenen? De kooktechnisch adviseurs van Rational laten u het graag zien tijdens VarioCooking Live. Natuurlijk is er ruimte voor uw kooktechnische uitdaging.

Tijd

(Woensdag) 13:00

Locatie

Bossuyt

Noordlaan 19, 8520 Kuurne

Mededeling Coronavirus

Beste klanten,

Wat tot een week geleden ver weg leek is toch heel snel dichtbij gekomen. We wensen alvast iedereen, die nu rechtstreeks getroffen worden door deze maatregelen, veel sterkte toe. Wij denken ook graag met u mee hoe we hierin elkaar kunnen steunen.

In deze bewogen tijden blijven wij voor jullie beschikbaar, zowel onze kooktechnische en commerciële adviseurs, onze techniekers alsook de binnendienst medewerkers zijn te bereiken voor alle vragen, storingen of onderhoud.

Uiteraard willen ook wij onze maatschappelijk verantwoordelijkheid opnemen in kader van het afremmen van de verspreiding van het virus, om die reden werd beslist om momenteel alle demo’s of kooktechnische ondersteuning bij u ter plaatse niet live te laten doorgaan. U krijgt wel de kans, indien u dit wenst, een virtuele demo mee te volgen. U kan zich hiervoor opgeven via mail op info@rational.be. Voor andere kooktechnische zaken helpen we u graag van op afstand verder, telefonisch of via facetime.

We hopen samen met u deze crisis snel boven te komen

Met warme groet,

Het RATIONAL team


RATIONAL BIEDT HULP IN MOEILIJKE TIJDEN

Net als U worden wij uitgedaagd om een manier te vinden hoe om te gaan met de nieuwe realiteit. Niet alleen als mensen maar ook als ondernemers.

Wat is wijsheid in deze verwarrende tijden?

We vinden het een mooi alternatief om tijdens deze periode van economische vertraging zorg te dragen voor onze relaties en klanten.

Daarom willen we graag ons hulp aanbieden middels onze 4 kooktechnische adviseurs. Heeft u tijdelijk tekort aan keukenpersoneel om de maaltijden naar jullie bewoners, patiënten of klanten op peil te houden? Dan bieden wij graag, kosteloos, in overleg onze diensten aan.

Uiteraard met in achtneming van de actuele, geldende veiligheidsrestricties! En we houden ons aan de social distancing.

U kunt u aanvraag richten per e-mail aan kok@rational.be

>
X