oktober, 2019

23okt11:00TeamCookingLive (Néerlandais)Bestfood/Ivomatec Beringen

Details evenement

Souhaitez-vous voir de vos propres yeux la manière d’économiser temps, place et énergie dans tout le confort nécessaire. Les conseillers en cuisine de Rational seront heureux de vous montrer à TeamCookingLive. Bien sûr, vos questions seront couvertes.

Tijd

(Woensdag) 11:00

Locatie

Bestfood/Ivomatec

Lochtemanweg 10, 3580 Beringen

Mededeling Coronavirus

Beste klanten,

Wat tot een week geleden ver weg leek is toch heel snel dichtbij gekomen. We wensen alvast iedereen, die nu rechtstreeks getroffen worden door deze maatregelen, veel sterkte toe. Wij denken ook graag met u mee hoe we hierin elkaar kunnen steunen.

In deze bewogen tijden blijven wij voor jullie beschikbaar, zowel onze kooktechnische en commerciële adviseurs, onze techniekers alsook de binnendienst medewerkers zijn te bereiken voor alle vragen, storingen of onderhoud.

Uiteraard willen ook wij onze maatschappelijk verantwoordelijkheid opnemen in kader van het afremmen van de verspreiding van het virus, om die reden werd beslist om momenteel alle demo’s of kooktechnische ondersteuning bij u ter plaatse niet live te laten doorgaan. U krijgt wel de kans, indien u dit wenst, een virtuele demo mee te volgen. U kan zich hiervoor opgeven via mail op info@rational.be. Voor andere kooktechnische zaken helpen we u graag van op afstand verder, telefonisch of via facetime.

We hopen samen met u deze crisis snel boven te komen

Met warme groet,

Het RATIONAL team


RATIONAL BIEDT HULP IN MOEILIJKE TIJDEN

Net als U worden wij uitgedaagd om een manier te vinden hoe om te gaan met de nieuwe realiteit. Niet alleen als mensen maar ook als ondernemers.

Wat is wijsheid in deze verwarrende tijden?

We vinden het een mooi alternatief om tijdens deze periode van economische vertraging zorg te dragen voor onze relaties en klanten.

Daarom willen we graag ons hulp aanbieden middels onze 4 kooktechnische adviseurs. Heeft u tijdelijk tekort aan keukenpersoneel om de maaltijden naar jullie bewoners, patiënten of klanten op peil te houden? Dan bieden wij graag, kosteloos, in overleg onze diensten aan.

Uiteraard met in achtneming van de actuele, geldende veiligheidsrestricties! En we houden ons aan de social distancing.

U kunt u aanvraag richten per e-mail aan kok@rational.be

>
X